Prvča otvorila Agro Centar u Labinu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Naš Agro Centar LABIN je OTVOREN!
Rezultat je to napornog rada i zalaganja velikog broja naših djelatnika, partnera i suradnika. Stoga se ovom prilikom svima zahvaljujemo.
Hvala našim djelatnicima Karlu, Borisu, Damiru, Denisu, Deanu, Ivanu i Marku – ostavili ste “srce na terenu” i omogućili da se naš agro centar otvori na vrijeme.
Hvala Silvestru, Mislavu, Igoru, Ivici, Zdravku, Anamariji, Eugenu i Tomi na koordinaciji, organizaciji i savjetovanju.
Hvala ženskoj podršci u sastavu: Marina, Martina R., Danijela C., Danijela E., Andrea, Hrvojka, Katarina, Martina M. i Mia za sve aktivnosti vezane za uređenje, sadnju, dekoriranje, snimanje i marketing.
Hvala našoj logistici iz centrale koja je u svakom trenutku uskakala kao pomoć u svim segmentima: komercijali, računovodstvu, skladištu, web shopu, ostalim maloprodajama….
Hvala svim našim poslovnim partnerima – dobavljačima za cjelokupnu podršku u realizaciji ponude asortimana, promociji, dostavi artikala i promotivnih materijala. Bili ste nam velika podrška.
Hvala vlasniku objekta i svim tvrtkama koje su sudjelovale u oslikavanju, stvaranju promotivnih vizuala, članaka i plakata. Odradili ste odličan posao u kratkom vremenu.
I na kraju, hvala svim labinjanima i labinjankama, ali i stanovnicima okolnih mjesta koji su nas posjetili, donosili nam darove dobrodošlice i izrekli stotine lijepih želja za uspjehom. Iznenadili smo se velikim brojem vas koji ste došli na otvorenje. Radujemo se daljnoj suradnji s vama.
Ekipa iz Slavonije se sretna vraća kući, a našim voditeljima Agro centra u Labinu Karlu Potniku i Borisu Viškoviću želimo puno uspjeha u radu!!!” – poručili su na stranicama Prvče.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *