[FOTOGALERIJA] Ovog vikenda održana je biciklijada i roštiljada u Zarilcu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Zahvaljujem svim biciklistima koji su došli iz čak 3 županije i svim natjecateljima koji su također odvojili svoj dan danas da uživaju sa obiteljima, prijateljima i rodbinom na prekrasnom ribnjaku u Zarilcu – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Niti 4. po redu Roštiljada u Zarilcu nije zakazala, štoviše uz prekrasan dan gotovo 50 ekipa je odmjerilo svoje kuharske ili bolje reći roštiljske vještine. Uz prekrasnu prirodu, zvuke tambura i miris roštilja uživali su svi i natjecatelji u mnogobrojnim ekipama i posjetitelji – prenosi Grad Pleternica.

Već tradicionalno održava se i Biciklijada koja kreće sa Trga bećarca, a ove godine je okupila i rekordan broj biciklista. – Nakon svih onih kišnih dana prekrasno je doći ovdje i jednostavno uživati u svemu što nas okružuje. Zahvaljujem svim biciklistima koji su došli iz čak 3 županije i svim natjecateljima koji su također odvojili svoj dan danas da uživaju sa obiteljima, prijateljima i rodbinom na prekrasnom ribnjaku u Zarilcu – istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

U organizaciji uz Turističku zajednicu Grada Pleternice, sudjelovali su i  članovi ŠRD Londža Zarilac, lovačkog društva Vražjak Sesvete, MO Zarilac i Udruga Mladi za mlade Pleternice koja je i nositelj Biciklijade.

Po završetku biciklijade slijedio je ručak za sve bicikliste, a nakon toga i izvlačenje tombole u kojoj je Dominik Šolčić iz Biškupaca osvojio novi bicikl. Vatrogasnom sirenom označen je kraj roštiljanja, a ovogodišnji pobjednici su članovi Lovačkog društva Dilj Buk, drugo mjesto pripalo je Konjogojstvenoj udruzi Konji bili, konji vrani iz Nove Gradiške, dok su treći bili Klokani iz Gradca.

Nagrade im je uz pleterničku gradonačelnicu Mariju Šarić uručila županica požeško-slavonske županije Antonija Jozić.

Foto: Domagoj Katić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *