[FOTO] Porast broja djece u obiteljima: “Čak 9 obitelji sa troje ili više djece na prijemu u vrtiću”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Tradicionalni susret djece rođene u drugom tromjesečju sa gradonačelnicom i ravnateljicom vrtića i ovaj se put odvio u prvoj ustanovi koju će vrlo vjerojatno pohađati – Dječjem vrtiću Tratinčica u Pleternici.

Kroz navedeni period rođena su 23 nova stanovnika Pleternice, a posebno veseli da je sudjelovalo čak 8 obitelji sa troje djece, a jedna obitelj sa četiri.

– Ovakva statistika u današnjem vremenu pruža neizmjernu sreću i ohrabruje sve nas. Čestitam svim roditeljima, bez obzira dali ste prvi put s nama ili više puta. Djeca su uistinu veliki dar i vidjeti vas ovdje ulijeva veliku sigurnost u budućnost – rekla je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.

Ravnateljica dječjeg vrtića Tratinčica, Nikolina Hačka je i ovaj put roditelje upoznala s radom vrtića i načinom upisa djece, a podsjetila je i na investicije koje Grad Pleternica realizira, posebice izgradnju podružnog vrtića u Kuzmici te pripremu za isto u Gradcu kako bi sva djeca čiji roditelji to žele mogli imati mjesto u vrtiću – prenosi Grad Pleternica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)