[FOTO] Povodom blagdana Svih svetih položeni vijenci na groblju sv. Ilije

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Povodom blagdana Svih svetih položeni su vijenci i odana počast na groblju sv. Ilije u Požegi za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata. Molitvu kod središnjeg križa predvodio je vojni kapelan Željko Volarić – prenosi Radio Vallis Aurea.

Počast su odali zajedničko izaslanstvo Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, Požeško-slavonske županije i udruge proistekle iz Domovinskog rata, zatim izaslanstvo Požeško-slavonske županije na čelu s zamjenikom županice Ferdinandom Trohom, izaslanstvo Grada Požege predvođeno gradonačelnikom dr.sc. Željkom Glavićem te izaslanstva gradova i općina Požeško-slavonske županije.

Na svetkovinu Svih Svetih u utorak 1. studenoga, požeški biskup msgr. Antun Škvorčević predvodit će euharistijsko slavlje, molitvu odrješenja i blagoslov grobova u 15.30 sati na požeškom groblju Sv. Ilije. Na Dušni dan 2. studenoga, u požeškoj Katedrali svetu misu u 18,30 sati predvodit će požeški biskup msgr. Antun Škvorčević nakon koje će uslijediti molitva za sve preminule grada Požege, na poseban način za poginule u Domovinskom ratu, te sve one koji su ukopani u kripti Katedrale.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *