[FOTO] Požeške mažoretkinje u Bugarskoj postale dvostruke Europske prvakinje!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Požeške mažoretkinje vratile su se jutros sa Europskog prvenstva u mažoretu u Plovdivu ( Bugarska). Bili smo dio Hrvatske reprezentacije od 152 osobe, braneći boje Hrvatske u svojim kategorijama. Četiri naporna dana, te natjecanja pojedinačno i grupno, kao i obično učinili su me ponosnom.
Naše solistice Bruna Botički i Una Zubić sa koreografijom Adrijane Jurić bile su 6. te osvojile priznanja. Eva Krizmanić i Nia Barišić, sa koreografijom Adrijane Jurić popele su se na visoko treće mjesto u kadetima.

Benjamin Iličić, usprkos završetku fakulteta u Zadru, činjenici da je zaposlen i udaljen od tima i mogućnosti vježbanja, osvojio je visoko četvrto mjesto, među osamnaest seniora.
Grupa Juniora u oštroj konkurenciji osvojila je drugo mjesto, u odličnoj koreografiji Adrijane Jurić.
Seniorke, od kojih neke dolaze sa fakulteta iz Osijeka, druge iz Zagreba i Benjamin iz Zadra, zajedno sa mladim snagama u Požegi, po ne znam koji puta postale su Europske prvakinje. U kategoriji Exibition seniori i Showtwirl accessories seniori, a u koreografiji Marine Mihelčić.
Ponosna sam na moju ekipu i veselimo se pokazati ove koreografije koje su oduševile suce, svima u š.d. Tomislav Pirc 10.12. u 17 sati na već tradicionalnom Dočeku Djeda Božičnjaka, i proslavu trideset godina od osnutka” – poručila je ponosna Marina Mihelčić.

Ovim putem im čestitamo na senzacionalnom uspjehu!
Požega i Požeško-slavonska županija su ponosni na vas, bravo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *