[FOTO] Požeško-slavonski HDZ odao počast dr. Franji Tuđmanu povodom 23. godišnjice smrti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas su članovi Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije predvođeni predsjednicom Županijske organizacije HDZ-a Antonijom Jozić i članovi Zajednice utemeljitelja položili vijence i zapalili svijeće uz bistu prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana.
Danas se obilježava 23. godišnjica smrti utemeljitelja Hrvatske demokratske zajednice i prvog predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana. Polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i molitvom, članovi i utemeljitelji HDZ-a pokazali su da se neke stvari nikad ne mogu i neće zaboraviti.
Na kraju su izjave dali Antonija Jozić i Robert Ostrun.

„Okupili smo se odati počast našem prvom predsjedniku i utemeljitelju Hrvatske demokratske stranke koji je poveo hrvatski narod u ostvarenje tisućljetnog sna. Mislim da ćemo tek u godinama koje dolaze, spoznati pravu vrijednost dr. Franje Tuđmana, njegove ideje koje su se ostvarivale i za vrijeme njegova života – uspostava neovisne i suverene Republike Hrvatske koja je izborena teškim i krvavim ratom, zajedno sa svim našim braniteljima, ali isto tako ideje moderne države” – rekla je Jozić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *