[FOTO] Predstavljen spot pjesme “Zbog šokačkog kola” Art Voicea sestara Molnar

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Sinoć je u prepunoj Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternici održana promocija spota za pjesmu ”Zbog šokačkog kola” pjevačke skupine Art voice. Autorica pjesme je Pleterničanka Jasminka Blašković, a prilikom realizacije spota udružile su se domaće snage i to Kud Orljava – Pleternica i Domagoj Katić koji je realizirao snimanje i montažu. Lokacija spota bila je Zarilac.

Na samom uvodu, domaćin i moderator ovog događanja, uvaženi i cijenjeni intelektualac te ravnatelj Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica Franjo Novak pozdravio je sve prisutne i poželio svima dobrodošlicu u Pleternicu, grad Muzeja bećarca, u Hrvatsku knjižnicu i čitaonicu na promociju spota “Zbog šokačkog kola” u izvedbi sestara Mirne, Manuele i Mie Molnar iz Starih Mikanovaca, koje čine skupinu Art voice.
Dragi prijatelji, ova večer će biti za dušu svima nama, a svim gostima želim lijep boravak u Pleternici, u lijepom hramu kulture grada Pleternice – rekao je ravnatelj Novak.

U ime Grada Pleternice, obratila se direktorica Turističke zajednice Grada Pleternice Ivana Ketović Marjanović. Drago mi je vidjeti vas u ovakvo velikom broju, iako me to ništa ne začuđuje jer našoj knjižnici, u našem hramu kulture kako ga od milja volimo nazvati, Franjo je stvarno podigao visoko ljestvicu sa svojim događanjima i kako on kaže, svaka manifestacija ovdje u knjižnici mora biti spektakl, kao i ova večeras.
Drago mi je da će jedan djelić ove vaše predivne pjesme ostati za uspomenu ovdje nama u Pleternici. Drago mi je što ste vi gospođo Jasminka došli najprije kod nas u Turističku zajednicu sa željom snimanja spota za koji ste napisali pjesmu, za pjesmu “Zbog šokačkog kola”, a kada sam čuda da se radi od Art Voiceu, bilo mi je drago jer je to jedna predivna pjesma” – rekla je direktorica Ketović Marjanović.

Prije početka predstavljanja spota, nastupio je Vladimir Štibrić na gitari, koji je uz pratnje čitave dvorane izveo pjesmu “Zbog jedne divne crne žene” Krunoslava Kiće Slabinca.

0
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)