[FOTO] Promocija knjige Predraga Livaka: “Crtao sam i pisao dobro pa nisam (z)brisao”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U Gradskoj knjižnici u Požegi održana je promocija knjige “Crtao sam i pisao dobro pa nisam (z)brisao”, autora Predraga Livaka, koja je zbirka njegovih pjesama, priča i crteža od srednje škole do današnjih dana, a koju je uredila pjesnikinja Irena Kalan iz Pleternice.

U promociji su sudjelovali doajen vođenja požeških događaja Boris Benčić kao moderator, pjesme su čitale pjesnikinje Verica Sinjakivić i Irena Kalan, te Predrag Livak, koji je čitao pjesme i priče te rekao nešto o svojim crtežima.

Glazbena podrška su bili gitaristi Alen Farkaš iz Požege, Jadranko Bošković Boš iz Kutjeva , koji je uglazbio autorovu pjesmu “Gdje god da me sretneš”, i gitarist iznenađenja; Predrag Livak.

Publici od kojih su neki došli iz Siska, Slavonskoga Broda i Dvora na Uni prigodnim riječima obratili su se Anita Katić ispred Matice Hrvatske Ogranka Požega i Ljubica Vugić, predsjednica Sindikata Prosvjetitelj.

Nakon što je, po završetku promocije, svoj osvrt dao pjesnik i član Udruge pjesnika i slikara Požeško-slavonske županije “Matko Peić”, gospodin Ivan Abibović, svi prisutni su se nastavili družiti uz čašicu razgovora i zakusku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *