[FOTO] Smotra zimske službe: Vozila spremna, soli ima dovoljno, ekipe u pripravnosti 24 sata dnevno

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Zimska služba gradske tvrtke Komunalac Požega d.o.o. spremna je dočekati prvi snijeg. Plan rada zimske službe podrazumijeva čišćenje snijega i održavanje nužne prohodnosti ulica u Gradu Požegi i prigradskim naseljima, te nerazvrstanih cesta u zimskom razdoblju od 20.11.2023. godine pa sve do do 15.3.2024. godine.

Danas je u gospodarskom krugu tvrtke Komunalac Požega d.o.o. u Industrijskoj ulici u Požegi održana smotra zimske službe kojoj su nazočili direktor tvrtke Komunalac Požega d.o.o. Domagoj Lovrić, predstavnica Grada Požege, privremena pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Jelena Vidović i predstavnik PU požeško-slavonske Tomica Mrđenović.

“U zimskoj službi imamo osam vozila koja su direktno za čišćenje snijega te dva kombija koja opskrbljuju vozila na terenu s vrećama soli. Imamo 25 zaposlenika. U 18 dijelova grada čistimo prometnice. Naglasak je kao i svake godine na one dijelove za žurne službe koje očistimo prve. Na našim stranicama nalazi se i broj koji je dostupan svim našim građanima koji imaju neke upite ili pritužbe, a za dijelove koje slučajno preskočimo, neka nas slobodno nazovu. Nadam se da nas ove godine neće snijeg iznenaditi” – rekao je direktor Lovrić.

“Soli imamo uvijek na stanju, nikad ispod 100 tona soli, a trenutno na stanju imamo 111 tona soli. Osim soli imamo i sipinu, tako da je sve spremno” – dodao je direktor Lovrić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *