[FOTO] Smotra zimske službe: Vozila spremna, soli ima dovoljno, ekipe u pripravnosti 24 sata dnevno

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Zimska služba gradske tvrtke Komunalac Požega d.o.o. spremna je dočekati prvi snijeg. Plan rada zimske službe podrazumijeva čišćenje snijega i održavanje nužne prohodnosti ulica u Gradu Požegi i prigradskim naseljima, te nerazvrstanih cesta u zimskom razdoblju od 20.11.2023. godine pa sve do do 15.3.2024. godine.

Danas je u gospodarskom krugu tvrtke Komunalac Požega d.o.o. u Industrijskoj ulici u Požegi održana smotra zimske službe kojoj su nazočili direktor tvrtke Komunalac Požega d.o.o. Domagoj Lovrić, predstavnica Grada Požege, privremena pročelnica Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i gospodarenje Jelena Vidović i predstavnik PU požeško-slavonske Tomica Mrđenović.

“U zimskoj službi imamo osam vozila koja su direktno za čišćenje snijega te dva kombija koja opskrbljuju vozila na terenu s vrećama soli. Imamo 25 zaposlenika. U 18 dijelova grada čistimo prometnice. Naglasak je kao i svake godine na one dijelove za žurne službe koje očistimo prve. Na našim stranicama nalazi se i broj koji je dostupan svim našim građanima koji imaju neke upite ili pritužbe, a za dijelove koje slučajno preskočimo, neka nas slobodno nazovu. Nadam se da nas ove godine neće snijeg iznenaditi” – rekao je direktor Lovrić.

“Soli imamo uvijek na stanju, nikad ispod 100 tona soli, a trenutno na stanju imamo 111 tona soli. Osim soli imamo i sipinu, tako da je sve spremno” – dodao je direktor Lovrić.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)