[FOTO] Stjepan Cvitić pobjednik prve večeri 29. dječjeg tamburaškog festivala Cvjetići glazbe

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jučer je održana prva večer 29. dječjeg tamburaškog festivala “Cvjetići glazbe”. Velik broj Pleterničanki i Pleterničana, ali i gostiju okupilo se na Trgu bećarca kako bi mogli čuti svima drage tamburaške pjesme u izvedbi najmlađih sugrađana. Ove godine će na dječjem tamburaškom festivalu biti 29 pjesama za 29 godina Festivala.
Svim prisutnima prigodno su se obratile i gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić i županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.
Pobjednik prve večeri je Stjepan Cvitić s izvedbom pjesme Ako zora ne svane”, a najcvjetić je Nea Galić s pjesmom “Dika mornar”.

 Uz mlade pjevačice i pjevače, predstavili su se i mališani Kulturno-umjetničkog društva Orljava Pleternica i Mažoretkinje Grada Pleternice.

Druga večer festivala donosi održava se večeras s početkom u 19:30 sati, a svi nazočni moći će poslušati 13 mladih izvođača s 13 autorskih izvedbi. Organizatori su najavili kako će zbog lošeg vremena Festival biti održan u prostoru Interpretacijskog centra Terra Panonica.
Za sve one koji nisu u mogućnosti doći, prijenos uživo moguće je pratiti preko Facebook stranice Grada Pleternice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *