[FOTO] Stjepan Cvitić pobjednik prve večeri 29. dječjeg tamburaškog festivala Cvjetići glazbe

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Jučer je održana prva večer 29. dječjeg tamburaškog festivala “Cvjetići glazbe”. Velik broj Pleterničanki i Pleterničana, ali i gostiju okupilo se na Trgu bećarca kako bi mogli čuti svima drage tamburaške pjesme u izvedbi najmlađih sugrađana. Ove godine će na dječjem tamburaškom festivalu biti 29 pjesama za 29 godina Festivala.
Svim prisutnima prigodno su se obratile i gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić i županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.
Pobjednik prve večeri je Stjepan Cvitić s izvedbom pjesme Ako zora ne svane”, a najcvjetić je Nea Galić s pjesmom “Dika mornar”.

 Uz mlade pjevačice i pjevače, predstavili su se i mališani Kulturno-umjetničkog društva Orljava Pleternica i Mažoretkinje Grada Pleternice.

Druga večer festivala donosi održava se večeras s početkom u 19:30 sati, a svi nazočni moći će poslušati 13 mladih izvođača s 13 autorskih izvedbi. Organizatori su najavili kako će zbog lošeg vremena Festival biti održan u prostoru Interpretacijskog centra Terra Panonica.
Za sve one koji nisu u mogućnosti doći, prijenos uživo moguće je pratiti preko Facebook stranice Grada Pleternice.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)