[FOTO] Svečano otvoren novoizgrađeni sportski objekt u Kaptolu vrijedan 140 tisuća eura

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Uz pjevački zbor i tamburaški orkestar Osnovne škole Vilima Korajca iz Kaptola, svečano je otvoren novoizgrađeni sportski objekt u Kaptolu. Kaptolački Sportski park bogatiji je za suvremeni tenis teren s rasvjetom i za noćne utakmice vrijedan 140 tisuća eura.

I ovo je jedna od demografskih mjera koja će svakako poboljšati život stanovnika općine Kaptol, jer sada će tenis moći trenirati i igrati kod kuće, što će svakako povećati broj tenisača, pa će oni u Kaptolu osnovati i novi teniski klub – naglasio je načelnik Općine Mile Pavičić dodajući da sve zasluge idu prema županici Antoniji Jozić koja na Požeško-slavonsku preuzela apliciranje na projekt koji će u konačnici prihvaćen i realiziran.

Potom su se školski zbor i tamburaški orkestar predstavili s još jednom glazbenom točkom, a uslijedio je i igrokaz koji su izveli učenici nižih razreda te puštanje balona u ime otvaranje terena. Nakon što se prisutnima obratila i županica Jozić, župnik Župe sv. Petra i Pavla Mario Rašić blagoslovio je novo igralište. Prvi servis izveli su ravnateljica škole Valentina Pranjić i načelnik Mile Pavičić.
Najradosniji ovim projektom bili su učenici i djeca, za koje je ovaj projekt primarno i namijenjen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)