[FOTO] U centru Požege otvoren novi “HLF Beauty Wellness” Jelene Fuček Markanjević

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Dana 6.10.2023. na čak 400 m2 Jelena Fuček Markanjević otvorila je novi HLF BEAUTY WELLNESS u samom centru našeg grada, na adresi A. Kanižlića 5. Vlasnica je poznata javnosti po tome što je 2015. godine pokrenula rad udruge Zdravi život te je s gradskim školama provodila projekte Hodanjem do zdravlja i Sportskom rekreacijom do zdravlja. U projektu koji je trajao punih 5 godina Udruga Zdravi život surađivala je s Gradom Požega, Veleučilištem, Turističkom zajednicom Grada Požege i raznim udrugama u gradu.

Od 2020. godine Udruga prerasta u HLF Studio za njegu i održavanje tijela te iste godine u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Požege i projektu Upravljanje kvalitetom u destinaciji – IQM Destination Zlatna Slavonija, dobivaju certifikat za wellness. Danas HLF BEAUTY WELLNESS prostire se na 400 metara kvadratnih i svojim klijenticama nudi dvoranu za fitness i pilates, fizioterapijske vježbe korektivne gimnastike, vježbe za postpartum, kozmetičke sobe, sobe za masažu, garderobe, tuševe, a u ponudi se mogu pronaći; fitness treninzi prilagođeni svakom klijentu, pilates, fizioterapija, masaže, maderoterapija lica i tijela, beauty rituali, šminkanje, wellness coaching te holistički programi za zdravo mršavljenje. Ovo su samo neki od programa koji se nude u HLF Beauty Wellnessu.

Vlasnica cijelog prostora Jelena Fuček Markanjević, inače fitness trenerica, wellness i wellbeing terapeut te uskoro i wellness manager cijeli je ovaj prostor posvetila upravo svojoj ljubavi prema ljepoti života, snazi kroz koju želi svojim klijentima ponuditi sve one usluge koje će ih osnaživati i činiti sretnijima u svojoj koži. Zapošljava 5 osoba u novom prostoru wellnessa.

Na otvorenju ovog posebnog događaja svoj doprinos je dao i glazbenik Damir Kedžo te oduševio uzvanike. Rezervirajte svoj termin ili poklon za neku svoju dragu osobu i uživajte u ovom nesvakidašnjem prostoru koji odnedavno nudi HLF BEAUTY WELLNESS u našem gradu. Rezervacije možete napraviti putem e-mail adrese [email protected], ili na kontakt broj 091 244 2244.
Također i putem službene Facebook i Instagram stranice.

Foto: Kreator media

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *