[FOTO] U centru Požege otvoren novi “HLF Beauty Wellness” Jelene Fuček Markanjević

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Dana 6.10.2023. na čak 400 m2 Jelena Fuček Markanjević otvorila je novi HLF BEAUTY WELLNESS u samom centru našeg grada, na adresi A. Kanižlića 5. Vlasnica je poznata javnosti po tome što je 2015. godine pokrenula rad udruge Zdravi život te je s gradskim školama provodila projekte Hodanjem do zdravlja i Sportskom rekreacijom do zdravlja. U projektu koji je trajao punih 5 godina Udruga Zdravi život surađivala je s Gradom Požega, Veleučilištem, Turističkom zajednicom Grada Požege i raznim udrugama u gradu.

Od 2020. godine Udruga prerasta u HLF Studio za njegu i održavanje tijela te iste godine u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Požege i projektu Upravljanje kvalitetom u destinaciji – IQM Destination Zlatna Slavonija, dobivaju certifikat za wellness. Danas HLF BEAUTY WELLNESS prostire se na 400 metara kvadratnih i svojim klijenticama nudi dvoranu za fitness i pilates, fizioterapijske vježbe korektivne gimnastike, vježbe za postpartum, kozmetičke sobe, sobe za masažu, garderobe, tuševe, a u ponudi se mogu pronaći; fitness treninzi prilagođeni svakom klijentu, pilates, fizioterapija, masaže, maderoterapija lica i tijela, beauty rituali, šminkanje, wellness coaching te holistički programi za zdravo mršavljenje. Ovo su samo neki od programa koji se nude u HLF Beauty Wellnessu.

Vlasnica cijelog prostora Jelena Fuček Markanjević, inače fitness trenerica, wellness i wellbeing terapeut te uskoro i wellness manager cijeli je ovaj prostor posvetila upravo svojoj ljubavi prema ljepoti života, snazi kroz koju želi svojim klijentima ponuditi sve one usluge koje će ih osnaživati i činiti sretnijima u svojoj koži. Zapošljava 5 osoba u novom prostoru wellnessa.

Na otvorenju ovog posebnog događaja svoj doprinos je dao i glazbenik Damir Kedžo te oduševio uzvanike. Rezervirajte svoj termin ili poklon za neku svoju dragu osobu i uživajte u ovom nesvakidašnjem prostoru koji odnedavno nudi HLF BEAUTY WELLNESS u našem gradu. Rezervacije možete napraviti putem e-mail adrese [email protected], ili na kontakt broj 091 244 2244.
Također i putem službene Facebook i Instagram stranice.

Foto: Kreator media

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)