[FOTO] U Glazbenoj školi Požega održan koncert povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Učenici Glazbene škole Požega na blagdan svetog Nikole pripremili su poseban poklon svojim sugrađanima. Povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Glazbena škola Požega i Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije Požeško-slavonske organizirali su koncert za članove udruge i njihove obitelji, a za raznovrstan program pobrinuli su se Mlađi tamburaški orkestar, Dječji zbor srednjeg uzrasta, komorni sastavi i solisti, redom učenici požeške Glazbene škole – prenosi Požeško-slavonska županija.

Na samom početku, okupljene su pozdravili ravnatelj Glazbene škole Požega, Alen Kovačević i predsjednica Udruge OSI Požege i Županije Požeško-slavonske županije, Jelosavka Jakovljević.

Organizatori koncerta istaknuli su kako je događaj svojevrsna proslava još jednog uspjeha u pogledu pristupačnosti kulturnih sadržaja osobama s invaliditetom zbog nedavno postavljenje koso podizne platforme u Glazbenoj školi Požega, čime je omogućeno prisustvovanje osobama u kolicima i slabije pokretnim osobama na ovakvim koncertima.

Nakon izvrsnih učeničkih izvedbi, dodatnu radost u potpuno ispunjenu koncertnu dvoranu svojim dolaskom unio je sveti Nikola, koji je prigodnim poklonima darivao članove udruge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *