[FOTO] U Gradskoj knjižnici Požega Predrag Livak predstavio dvije knjige

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Promociju knjiga “Neka i tvoj tweet bude hit, Vol. 1.” i “Planinarski štapovi – mit ili stvarnost?“
U Gradskoj knjižnici Požega održana je promociju knjiga “Neka i tvoj tweet bude hit, Vol. 1.” i “Planinarski štapovi – mit ili stvarnost?“, autora Predraga Livaka, na kojoj su uz posjetitelje sudjelovali Irena Kalan, pjesnikinja i urednica oba djela, Verica Sinjaković, pjesnikinja, u ulozi uvodničara, gitarist Alen Farkaš, kao glazbena podrška, i Predrag Livak, autor.

Sve prisutne su pozdravili Aleksandra Šutalo, ravnateljica Gradske knjižnice Požega i Anita Katić, predsjednica Ogranka Matice hrvatske Požega.
Na promociji su posjetitelji mogli doznati što je autora motiviralo da napiše zbirku svojih tweetova, na koji način je zbirka pisana, koje su teme u njima (planinarstvo, poduzetništvo, poezija, poljoprivreda, politika…).

Nekoliko tweetova je pročitano, a publika se aktivno uključila kroz komentare.
U predstavljanju drugog djela “Planinarski štapovi – mit ili stvarnost?“ publika je mogla doznati kada i kako je počeo suživot i okupacija autora sa štapovima, odnosno planinarskim štapovima, i štapovima koje je sam izradio na planinarskim izletima, a saznali su i koje su prednosti, a koje mane nošenja štapova pri hodnjama po različitim terenima.

Autor je opisivao i vrste drva od kojih su štapovi izrađeni, ljekovitost pojedine vrste, alate i pomagala koje je koristio pri izradi, a posjetitelji su mogli pogledati neke štapove iz zbirke koji su bili izloženi.
Tekst i foto: Predrag Livak

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *