[FOTO] U Kutjevu i područnim školama upisano ukupno 52 nova prvašića

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je i u Osnovnoj školi Zdenka Turkovića u Kutjevu obilježen početak nove školske godine. One najmlađe, prvašiće i njihove roditelje došao je pozdraviti i gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir te novi župnik Župe Rođenja BDM u Kutjevu Josip Marić koji je zazvao Božji blagoslov na prvašiće kako bi imali uspješnu školsku godinu.

“Baš sam se veselio kada smo radili upis ove godine. Imamo upisanih 21 prvašića, a ukupno 52 ove godine (s područnim školama). Našim prvašićima želim ugodan boravak tijekom sljedećih osam godina. Želim da vam u školi bude lijepo, da se ugodno osjećate, da dobro surađujemo i da se družimo, igramo i upoznajemo. Pozivam sada i gradonačelnika Budimira da nam se obrati budući da je Grad financirao sve radne materijale koje će učenici danas dobiti na svojim stolovima i također ove poklone koje Grad zajedno s Županijom poklanja našim prvašićima.” – rekao je ravnatelj Osnovne škole Zdenka Turkovića u Kutjevo Milorad Bandalo.

“Dragi roditelji, draga dječice, meni ne preostaje ništa nego pridružiti se čestitkama i željama za vaše uspješno školovanje. Želim da u sreći i veselju provedete ovaj možda i najljepši period života. Uživajte, igrajte se i zabavljajte se ali i slušajte učiteljicu jer će vam ona sigurno prenijeti neprocjenjivo znanje koje će vam u daljnjem životu trebati. Isto tako apeliram na roditelje jer ste jako bitan faktor u daljnjem obrazovanju naših najmlađih. Nastojte što više komunikacijom i razgovorom učiti djecu i pokušati smanjiti koristiti moderne tehnologije jer one ne donose ništa dobro, nego se možda malo više obratiti tradicionalnom načinu odgoja, razgovorom i komunikacijom. Kažem važan ste faktor i nemojte to zanemariti. Još jednom puno zdravlja, uspjeha i sreće” – poručio je gradonačelnik Grada Kutjeva Josip Budimir.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *