[FOTO] U Kutjevu održan Dan EU projekata

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U Narodnoj knjižnici i čitaonici danas je održan Dan EU projekata, događaj koji je imao za cilj predstaviti lokalnoj javnosti projekte koji su realizirani u njihovoj neposrednoj blizini, doprinoseći razvoju lokalnih zajednica u različitim područjima poput kulture, obrazovanja, poduzetništva, zaštite okoliša, ruralnog razvoja, socijalne uključenosti, turizma i mnogih drugih – prenosi Kutjevački.hr

Gosti su bili i mališani iz Dječjeg vrtića Grozdić, koji su imali male radionice gdje su pokazali zavidne vještine u bojanju i poznavanju zastava članica Europske unije.

Organizatori su predstavili europske projekte koji su nedavno bili prijavljeni i provođeni. Također, posjetiteljima su prezentirani i aktualni natječaji namijenjeni poljoprivrednicima i poduzetnicima.

Tijekom održavanja Dana EU projekata, djelatnici Razvojne agencije Grada Kutjeva bili su na raspolaganju za sva eventualna pitanja posjetitelja, pružajući im dodatne informacije i savjete o dostupnim europskim sredstvima i mogućnostima financiranja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)