[FOTO] U Kutjevu po prvi puta održana revija ”Vlasnik i Pas”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Jučer je u Kutjevu na pomoćnom terenu ŠRC Kutjevo u organizaciji Grada Kutjeva i Kinološke udruge Požega u sklopu Kulturnog Ljeta u Kutjevu održana po prvi puta revija “Vlasnik i pas” koja je privukla veliki broj ljubitelja pasa i znatiželjnih posjetitelja. Ovo jedinstveno događanje okupilo je 29 natjecatelja sa svojim ljubimcima raznih pasmina – prenosi Kutjevački.hr.

Događaj je otvorio gradonačelnik Josip Budimir koji je istaknuo da će Grad Kutjevo uvijek podržavati ovakve događaje koji promiču ljubav prema životinjama i zajedništvo među našim sugrađanima. Ove manifestacije ne samo da nas oduševljavaju, već i pružaju priliku za edukaciju o odgovornom vlasništvu i brigom o našim četveronožnim prijateljima. Hvala svima koji su sudjelovali u organizaciji ove revije, kao i vlasnicima pasa i njihovim ljubimcima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj – za kraj je istaknuo gradonačelnik.

Revija je bila prilika da vlasnici pasa pokažu svoju posvećenost, ljubav i odanost prema svojim četveronožnim prijateljima. Natjecatelji su s ponosom predstavljali svoje pse, ističući njihove posebnosti i talente kroz razne zadatke i izvedbe. Nastupi poslušnosti psa bili su posebno zanimljivi i impresivni. Sudionici su pokazali iznimno dobro trenirane pse koji su izvodili niz zapovijedi.

Žiri je na kraju odlučio da je ukupni pobjednik Tihana Pulić iz Požege sa svojim psom imena ”Foxy” koji je pokazao izrazitu poslušnost i dresiranost u odnosu na ostale natjecatelje. Svaki natjecatelj je bio poseban u svojoj izvedbi i publika je zaista mogla uživati u svakom nastupu. Nadamo se ovakvom događaju i iduće godine i uz još više natjecatelja. Nagradu za sve sudionike osigurala su sponzori firma Husse – proizvodi za kućne ljubimce i firma Nekmar pet nutrition Hrvatska.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)