[FOTO] U Pleternici potpisano 45 ugovora o dodjeli potpora za gospodarstvenike i poljoprivrednike

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je u Interpretacijskom centru Terra Panonica održano tradicionalno blagdansko druženje, te je potpisano 45 ugovora o dodjeli potpora gospodarstvenicima i poljoprivrednicima. Vrijednost potpisanih ugovora iznosi gotovo 700 tisuća kuna.
Najavljene su i aktivnosti za 2023. godinu i Mjere na koje će se moći prijavljivati. Prisutnima se na samom početku obratila ravnateljica Poduzetničkog centra Pleternica Barbara Rudež.
Nakon ravnateljice Rudež obratio se i domaćin druženja, odnosno gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić i na kraju županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.
Između ostalog županica Jozić istaknula je sljedeće: “Mogu vam se svima zahvaliti isto kao gradonačelnica, na svim iskoracima koje činite u razvoju svojih poslovanja, jer koliko ste jaki vi i vaše tvrtke, toliko je jak i grad Pleternica. Izuzetno sam ponosna županica Požeško-slavonske županije da u okviru naših deset jedinica lokalne samouprave, imamo i ovaj biser ovdje u Pleternici – grad koji uistinu ruši prepreke i predrasude, te čini korak više.”
Nakon pozdravnih govora, prešlo se na glavno događanje današnjeg blagdanskog druženja a to je podjela ugovora. Ugovore je gospodarstvenicima i poljoprivrednicima uručila gradonačelnica Marija Šarić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *