[FOTO] U prigodi Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje položeni vijenci i zapaljene svijeće

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas su, a uoči Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje položeni vijenci i zapaljene svijeće na Trgu 123. brigade HV u Požegi, te je na taj način odana počast poginulim hrvatskim braniteljima, kao i civilnim žrtvama u Domovinskom ratu.

Vijenac su položili Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata, predstavnici Požeško-slavonske županije na čelu s požeško-slavonskom županicom Antonijom Jozić, predstavnici Grada Požege na čelu s gradonačelnikom dr.sc. Željkom Glavićem, čelnici gradova i općina Požeško-slavonske županije, Vojarna 123. brigade, Dočasnička škola “Damir Tomljanović Gavran”, Bojna za obuku dragovoljnih ročnika, Policijska uprava požeško–slavonska, Područni odsjek za poslove obrane Požega te Područna jedinica Ministarstva hrvatskih branitelja Požega, Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice i Županijski odbor Socijaldemokratske partije.

Prigodom Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje danas u 18,30 sati u Katedrali sv. Terezije Avilske održano je euharistijsko slavlje za sve poginule i preminule hrvatske branitelje, te sve žrtve Domovinskog rata.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *