[FOTO] U tvrtki Poljana d.o.o. traje proljetna akcija STIHL, uskoro s radom započinje i webshop!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Nadaleko poznatu požešku tvrtku Poljana d.o.o. pokrenuo je Marko Ćališ koji nas je prošle godine prerano napustio, no njegovim stopama posao su nastavili voditi supruga i sinovi. Tvrtka Poljana d.o.o, posluje od 1993. godine i trenutno zapošljava 17 zaposlenika u 3 poslovnice. U prostoru u Osječkoj ulici u Požegi je smještena komercijala i ovlašteni servis te prodavaonica s najširim asortimanom roba.

Sezona je već u punom jeku, traže se različiti strojevi i oprema u poljoprivrednoj proizvodnji, rezervni dijelovi, akumulatori TAB-topla, ulje, maziva i  sjemenska roba, zaštitna sredstva i razni pomoćnim alati za sadnju na poljoprivrednim i zemljanim površinama. Sve se to može naći na jednom mjestu, na već dobro poznatoj lokaciji u Osječkoj ulici u Požegi, na kućnom broju 34.

Iz ponude se mogu izdvojiti:

– Strojevi i oprema
– Oprema za osobnu zaštitu
– Sjemenja, gnojiva i otrovi
– Stočna hrana
– Akumulatori
– Rezervni dijelovi
– Gume za strojeve i automobile

Iz tvrtke Poljana d.o.o. ističu da je velika akcijska prodaja na sve STIHL motorne kose i dalje u tijeku, i trajat će sve do 15. lipnja 2024. godine. Na svaki kupljeni stroj kupac dobiva i poklon. Uz poznate marke različitih proizvođača za istaknuti su i strojevi Honda čiji je zastupnik na ovim prostorima tvrtka Poljana unazad nekoliko godina.

Profesionalno i educirano osoblje u tvrtki Poljana jamči uspješnost poslovanja i povjerenje kupaca kao i ovlašteni servis za opremu i strojeve STIHL i Honda u kojem rade majstori koji pohađaju sve potrebite seminare i edukacije.

U svakom slučaju trebate posjetiti tvrtku Poljana i odabrati kvalitetne strojeve i opremu bilo da se radi o poznatim STIHL ili Honda markama odnosno Ferris i Simplicity.

Kako tvrtka Poljana d.o.o. ide u korak s vremenom, tako su ovih dana napravili i službeni logo tvrtke, a uskoro s radom započinje i webshop s kojim će se brojnim kupcima uvelike olakšati kupovina.

Novost u ponudi su i električni bicikli.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)