[FOTO] U Velikoj održana sjednica Županijskog odbora mladeži HDZ-a PSŽ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Županijski odbor mladeži HDZ-a je započeo je sa održavanjem svojih sjednica po gradovima i općinama u županiji, gdje će se okupljati s gradskim i općinskim odborima mladeži HDZ-a. Ovaj pristup omogućava da se sastanci održavaju u različitim dijelovima županije, što je posebno važno jer omogućava članovima da se upoznaju s radom i aktivnostima lokalnih odbora, što može pomoći u jačanju suradnje i koordinaciji unutar mladeži.
Današnji domaćin sjednice županijskog odbora mladeži HDZ-a je općinski odbor mladeži HDZ-a Velika. Na sjednici su nam se pridružili i predsjednik općinskog odbora HDZ-a Velika, Vjekoslav Potočanac, potpredsjednice OO HDZ-a, Marijana Lukačević i Antonija Pavlović te predsjednica općinskog vijeća Anamarija Sikirić.
Članovi su se okupili kako bi pregledali aktivnosti koje su već proveli te razmijenili mišljenja i iskustva o tome što je dobro funkcioniralo, a što bi se moglo unaprijediti.
Na sastanku županijskog odbora mladeži HDZ-a također se razgovaralo o aktualnoj političkoj situaciji. Članovi su diskutirali o važnim političkim pitanjima koja su aktualna na nacionalnoj razini te o utjecaju tih pitanja na lokalnu zajednicu.
Nakon službenog dijela sastanka, članovi su se družili u opuštenoj atmosferi, razmjenjivali ideje i uživali u zajedničkom vremenu provedenom u društvu u prostorijama vinske kušaonice OPG-a Slavka Perića – priopćili su na stranicama Mladeži HDZ-a Požeško-slavonske županije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *