[FOTO] Uručene diplome i uvjerenja novim lovkinjama i lovcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U prostoru Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, novim lovcima svečano su dodijeljene diplome i uvjerenja o položenom lovačkom ispitu. Posljednjem, ali i najtežem dijelu lovačkog ispita, odnosno usmenom ispitu, pristupilo je 26 kandidata odnosno kandidatkinja. Njih 22 uspješno je savladalo i posljednju prepreku do zvanja lovca, odnosno lovkinje te su im danas svečano urečene diplome i uvjerenja.
Dodjelom diploma o položenom lovačkom ispitu, uspješno je završeno obrazovanje prijavljenih kandidata za lovce, odnosno lovkinje koje je provodio stručni kadar Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije.

Na dodijeli diploma prisustvovali su i predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović i potpredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Denis Milošević koji je ujedno i predsjednik povjerenstva.

“Čestitam vam na ostvarenom uspjehu, odnosno na položenom lovačkom ispitu. Nadam se da ćete ono što ste naučili primijeniti u praksi te da ćete biti savjesni i dobri lovci te kao takvi poštivati lovnu etiku i brinuti o divljači, prirodi i sve što proizlazi iz onoga što ste naučili” – rekao je predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović.

“Pridružujem se čestitkama predsjednika. Od sada ste punopravni lovci, položili ste lovački ispit, no to ne znači da znate sve o lovstvu, lovstvo tek sada počinje. Ovo što ste položili zove se osnove lovstva, no bez toga ne bi mogli niti krenuti u lov odnosno lovstvo. Neka vas ne bude sramota bilo što pitati, mi vam stojimo na raspolaganju, kao i svaki dobronamjerni lovac i tu smo za vas.” – rekao je predsjednik ispitnog povjerenstva i dopredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Denis Milošević.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *