[FOTO] Uz komediju “Tere i Luce” otvorene Kazališne ljetne večeri  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Sinoć su u prepunom Gradskom kazalištu Požega otvorene ovogodišnje Kazališne ljetne večeri koje je službeno otvorila ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Neferović.

“Sve vas srdačno pozdravljam na prvoj predstavi ovogodišnjih Kazališnih ljetnih večeri. Želim vam svima ugodnu zabavu, dobar provod i želim da uživate u svemu što smo za vas pripremili, želim da uživate u kazalištu. Nakon ovogodišnjih ljetnih večeri imamo malu stanku, a od jeseni novu kazališnu sezonu. Hvala vam svima na dolasku u ovolikom broju i još jednom, uživajte u predstavi i kazalištu” – rekla je ravnateljica Neferović.

Predstava koja je otvorila ovogodišnje ljetne večeri bila je komedija “Tere i Luce” koja u glavnim ulogama ima dvije poznate glumice, Anju Šovagović Despot i Natašu Janjić. Predstava je publiku nasmijala i oduševila, a kraj je rezultirao jako dugačkim pljeskom.

Kazališne ljetne večeri trajat će od 26. lipnja pa sve do 12. srpnja.

rogrami u dvorani se naplaćuju, dok su programi na vanjskoj pozornici u dvorištu kazališta besplatni.
Četvrtkom je program za djecu. 

Informacije: 099/273-1616, [email protected], FB
Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave.
Ulaznice je moguće kupiti putem sustava entrio.hr

Budi i ti dio ovogodišnje kazališne čarolije!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)