[FOTO] Uz predstavu “Zlatokosa”, Djed Božićnjak darivao djecu obrtnika

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je u prigodi nadolazećeg blagdana Božića, u prepunom Gradskom kazalištu Požega, Djed Božićnjak darivao djecu obrtnika i njihovih djelatnika.
Prije samog uručenja darova djeci održana je blagdanska predstava “Zlatokosa” prilagođe najmlađima. Na događaju je nazočio i zamjenik gradonačelnika Grada Požege prof.dr.sc. Borislav Miličević, predsjednik Udruženja obrtnika Požega Željko Pojer, predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Zlatko Špiranec, tajnica Udruženja obrtnika Požega Tomislava Brkan Nikšić.

“Sve skupa vas lijepo pozdravljam, u svoje ime i u ime Udruženja obrtnika grada Požege. Želim vam svima sretan i Blagoslovljen Božić, sretnu i uspješnu 2024. godinu. Zahvalio bih Gradu Požegi koji godinama prati obrtnike, kao i u ovo vrijeme darivanja te pozivam dogradonačelnika Miličevića da nam se prigodno obrati” – rekao je predsjednik Udruženja obrtnika Požega Željko Pojer.

“Draga djeco dobar vam dan. Rekao mi je djedica da ste bili jako dobri i da je pripremio za vas puno velikih vrečica s poklonima. Pozdravljam sve obrtnike grada Požege, koji su u ovoj protekloj godini koja je bila izazovna na svaki način ipak sačuvali radna mjesta i dokazali da je obrtništvo u našem gradu jedan od najžilavijih gospodarskih subjekata. Isto tako su dokazali što pokazuje ova puna dvorana, da su uključeni u sve tijekove našega grada. Nadam se da će tako biti i sljedeće godine, s toga vama djeco i vašim roditeljima želim svako dobro u sljedećoj godini, a za ove božićne blagdanske dane provedete u obiteljima, u miru. Hvala vam i neka vas čuva dragi Bog” – rekao je zamjenik gradonačelnika Grada Požege prof.dr.sc. Borislav Miličević.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *