[FOTO / VIDEO] Eminovci: Asfaltiranjem pješačke staze završeno još jedno infrastrukturno ulaganje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Unatoč godišnjim odmorima, visokim i iznad prosječnim temperaturama svi započeti radovi na području općine Jakšić izvode se i završavaju prema planiranoj dinamici – piše portal Požega.eu.
Na radost mještana Eminovaca, posebice onih koji stanuju u Ulici kralja Tomislava asfaltiranjem je završena je započeta investicija, izgradnja pješačke staze u dužini od 420 metara i širini 1,2 metra.

Dovršetkom planirane investicije všie nego zadovoljan je načelnik općine Jakšić koji vodi brigu o ravnomjernim ulaganjima u svim naseljima.
-Izgradnja ove staze bila je uvrštena u naš plan kako općine tako i Županijske uprave za ceste.
Kao što vidite izgrađena je pješačka staza široka 1,2 metra u dužini od 420 metara što je dovoljno za sigurnost mještana koji ovdje žive i njihovo nesmetano kretanje ulicom koja je dosta prometa.
Radove je izvela domaća tvrtka Niskogradnja Jurčak za koju se nikad ne trebamo brinuti hoće li izvesti radove onako kako je to najbolje moguće na čemu im zahvaljujem – rekao je Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić naglašavajući i kako je vrijednost investicije 450 tisuća kuna bez PDV-a koja se financira s 80 posto sredstvima Županijske uprave za ceste, a preostali dio iz proračuna općine Jakšić.
U nastavku pogledajte video i fotografije:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *