[FOTO] Vinarija Perak sudjelovala na 8. Sajmu vina “WineOS”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Otvoreno je prvo veliko ovogodišnje vinsko događanje u Hrvatskoj, točnije u Osijeku, Sajam vina WineOS, koji već 8. godinu okuplja vinare i ljubitelje vina ne samo iz naše zemlje nego i Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske, Slovenije i drugih. Sajam je trajao dva dana, 13. i 14. siječnja, a na njemu je svoje proizvode predstavljalo 115 izlagača, na 97 mjesta, gdje posjetitelji mogu kušati više od 500 vina.
Dva dana hedonizma, vrhunskih vina i delicijama s istoka Hrvatske te s brojnim gostima iz drugih hrvatskih regija i inozemstva rasprostiralo se na gotovo 1.900 četvornih metara izložbenog prostora.
Na ovom prestižnom vinskom sajmu, sudjelovali su i predstavnici Vinarije Perak iz Kutjeva predvođeni poznatim hrvatskim enologom i vlasnikom Vinarije Perak, gospodinom Ivicom Perakom koji je prezentaciju prepustio mlađim snagama, kćerki Maji, sinu Ivanu i budućoj snahi Sabini koji su imali priliku brojnim sudionicima i posjetiteljima 8. WineOS predstaviti svoja vrhunska vina s kojima se zasigurno mogu pohvaliti i na najukusniji način predstaviti Požeško-slavonsku županiju.
U vinima jedne od ponajboljih hrvatskih vinarija, uživao je i bivši nogometaš NK Osijeka Aljoša Vojnović.
Maja, Sabina i Ivan su se zabavili, upoznali nove ljude i sklopili nove poslove, a dio njihove atmosfere možete vidjeti u nastavku.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *