[FOTO] Završena Dječja planinarska škola

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Tijekom kolovoza izvijestili smo vas i pozvali na sudjelovanje u Dječjoj planinarskoj školi koju je organiziralo Hrvatsko planinarsko društvo „Vidim“ iz Kutjeva. Na poziv se odazvao veliki broj naših učenika. Početna predavanja i radionice održane su u školi, a onda je slijedilo ono najzanimljivije, izlazak na teren. Jer kakva bi to bila planinarska škola ako se ne bi uputili u planine i okušali se u kampiranju, adrenalinskom parku, penjanju po Papuku, spavanju u šumi… prenosi Kutjevački.hr.

Zahvaljujući predsjedništvu i tajništvu Hrvatskog planinarskog društva „Vidim“, mladi planinari imali su u svim svojim aktivnostima osigurano stručno vodstvo i stručne predavače. Tako  su svi kandidati uspješno prošli planinarsku školu i od Hrvatskog planinarskog saveza dobili članske iskaznice i diplome. Svečana podjela iskaznica i diploma održana je u školskoj knjižnici u petak 28. listopada. Uz roditelje mladih planinara svečanoj podjeli nazočio je i savjetnik gradonačelnika Kutjeva, g. Ivica Malnar. Diplome je uručila predsjednica Hrvatskog planinarskog društva „Vidim“ iz Kutjeva, g. Nada Razumović. Nakon podjele uslijedio je mali domjenak i ugodno druženje.

Zahvaljujemo Hrvatskom planinarskom društvu „Vidim“ na uključivanju naše djece i naših učenika u njihove projekte i aktivnosti jer svjesni smo kolika je važnost ovakvih aktivnosti u ovo „digitalno“ i postpandemijsko vrijeme kada doslovno moramo „otimati“ djecu od raznih ekrana.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)