[FOTO] Završena Dječja planinarska škola

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Tijekom kolovoza izvijestili smo vas i pozvali na sudjelovanje u Dječjoj planinarskoj školi koju je organiziralo Hrvatsko planinarsko društvo „Vidim“ iz Kutjeva. Na poziv se odazvao veliki broj naših učenika. Početna predavanja i radionice održane su u školi, a onda je slijedilo ono najzanimljivije, izlazak na teren. Jer kakva bi to bila planinarska škola ako se ne bi uputili u planine i okušali se u kampiranju, adrenalinskom parku, penjanju po Papuku, spavanju u šumi… prenosi Kutjevački.hr.

Zahvaljujući predsjedništvu i tajništvu Hrvatskog planinarskog društva „Vidim“, mladi planinari imali su u svim svojim aktivnostima osigurano stručno vodstvo i stručne predavače. Tako  su svi kandidati uspješno prošli planinarsku školu i od Hrvatskog planinarskog saveza dobili članske iskaznice i diplome. Svečana podjela iskaznica i diploma održana je u školskoj knjižnici u petak 28. listopada. Uz roditelje mladih planinara svečanoj podjeli nazočio je i savjetnik gradonačelnika Kutjeva, g. Ivica Malnar. Diplome je uručila predsjednica Hrvatskog planinarskog društva „Vidim“ iz Kutjeva, g. Nada Razumović. Nakon podjele uslijedio je mali domjenak i ugodno druženje.

Zahvaljujemo Hrvatskom planinarskom društvu „Vidim“ na uključivanju naše djece i naših učenika u njihove projekte i aktivnosti jer svjesni smo kolika je važnost ovakvih aktivnosti u ovo „digitalno“ i postpandemijsko vrijeme kada doslovno moramo „otimati“ djecu od raznih ekrana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *