[FOTO] Završna priredba u Dječjem vrtiću Grozdić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U dječjem vrtiću “Grozdić” održana je završna priredba kojom je obilježen kraj pedagoške godine 2022./2023. Svi su se nestrpljivo pripremali za taj poseban događaj, a vrtićke skupine su pripremile izuzetno zanimljive nastupe koji su oduševili sve prisutne. Međutim, posebna pažnja je bila posvećena najstarijoj skupini djece koja je završila svoj vrtićki staž. Tim malim velikanima su dodijeljene diplome kao priznanje za njihovu predanost, trud i postignuća tijekom godine.

Dječji vrtić “Grozdić” ponosan je na svoje najstarije članove i želi im obilje sreće, uspjeha i radosti u školi. Neka njihov vrtićki staž bude temelj na kojem će graditi svoju budućnost, uvijek noseći sa sobom vrijednosti koje su stekli u vrtiću – prijateljstvo, kreativnost, znatiželju i ljubav prema učenju. Neka svaki korak na njihovom školskom putu bude ispunjen novim saznanjima, izazovima i neprocjenjivim prijateljstvima.

Zahvaljujući predanim odgojiteljima i podršci roditelja, ova generacija djece iz vrtića “Grozdić” je spremna za sve što ih čeka u školi. Neka im se otvore sva vrata znanja i neka svaki dan bude prilika za njihov rast, razvoj i ostvarenje njihovih snova.

Čestitamo svim diplomantima iz najstarije skupine i želimo im nevjerojatno sretan početak njihovog školskog putovanja – prenosi Kutjevački.hr.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *