[FOTO] ŽKK Plamen Požega viceprvakinje Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Sinoć je prepunoj Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi, održana posljednja a ukupno peta finalna utakmica između ŽKk Plamen Požega i ŽKK Ragusa (Dubrovnik). Na veliku žalost ekipa Raguse slavila je s rezultatom 62:54 i ukupno 3:2 s čime su obranile naslov prvakinja Hrvatske.

Ovo je najveći rezultat ženskog košarkaško kluba Požega u 75 godina postojanja. Na ovom rezultatu osim igračica, pohvalili bi Upravu ŽKK Plamen Požega, a naročito iskusnog lidera i velikog stručnjaka Vladimira Englmana, koji je zasigurno “motor” ovog tima!

Kako je rekao trener Englman nakon jučerašnje utakmice, La Mamma definitivno odlazi u drugi klub dok je Emilija Podrug najavila završetak karijere.

Ukoliko uz La Mammu ode i košarkašica Podrug koja je više nego iskusna, biti će to velik gubitak za klub. Kako neslužbeno doznajemo, tvrtka Plamen d.o.o. nastavit će sa sponzorstvom prema klubu, a isto tako se nadamo da će Grad Požega napokon shvatiti koliko je ovaj klub dobar i koliko u ovaj klub treba ulagati jer s dosadašnjim mizernim sredstvima su stvarno napravili čudo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *