[FOTO] Županica Jozić i načelnik Bardač darivali 15 novih prvašića u Čaglinu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Povodom početka školske godine 2023./2024. u Osnovnoj školi Stjepana Radića u Čaglinu, prvašiće su darivali županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić u pratnji pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Požeško-slavonske županije mr.sc. Sunčice Bajić i načelnik Općine Čaglin Dalibor Bardač.

“Želim vam ugodno raspoloženje prvoga dana prvoga razreda, shvatite svoju prvu školsku godinu ne kao prepreku već kao izazov, kroz koji ćete prolaziti sa svojim nastavnicima i roditeljima, a koji će vam biti temelj za nastavak vašeg obrazovanja i života – rekao je načelnik Općine Čaglin Dalibor Bardač.

“S najvećim veseljem pozdravljam naših 15 prvašića koji će u ovoj školi stjecati nova prijateljstva, nova znanja i iskustva i puni veselja protrčati do osmog razreda. Neka vam ova školska godina bude uspješna i želim vam da s lakoćom i osmijehom na licu svladajte sve svoje obveze. Roditeljima, a posebno roditeljima prvašića, čestitam na ovom emotivnom trenutku polaska mališana u školske klupe i budite im kao i do sada velika podrška u njihovom odrastanju – rekla je županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)