[FOTO] Županica Jozić i načelnik Pavičić obišli radove u Novim Bešincima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Jutros je županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, u pratnji načelnika Općine Kaptol Mile Pavičića obišla radove na izgradnji komunalne infrastrukture u gospodarskoj zoni Novi Bešinci.

Općina Kaptol započela je projekt uređenja komunalne infrastrukture u gospodarskoj zoni Novi Bešinci. Projektom je predviđena izgradnja ceste te vodovodne i kanalizacijske mreže kroz zonu. Također, projektom je predviđeno proširenje županijske ceste u Novim Bešincima (dogradnja trake za lijeve skretače). Vrijednost projekta je oko 6.000.000,00 kn i sam projekt trebao bi se realizirati u 2022. i 2023. godini. Ove godine planom je predviđeno 5.000.000,00 kn za prethodno navedene radove. Postupkom javne nabave, za izvođača radova izabrana je tvrtka Osijek Koteks d.d. Projekt se financira iz proračuna Općine Kaptol te većim dijelom od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova europske unije.

Načelnik Pavičić zahvalio je Ministarstvu i županica bez kojih do toga ne bi došlo, dok je županica Jozić čestitala rođendan načelniku Pavičiću i naglasila da joj je drago što je Općina Kaptol u zadnje vrijeme često u nacionalnim medijima, ali da je za dobar turizam i gospodarstvo potrebno ulagati i u ovakve projekte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *