[FOTO] Županica Jozić obišla radove na izgradnji zgrade Zavoda za hitnu medicinu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Nakon što je 4. travnja 2022. godine položen kamen temeljac netom nakon toga, započeli su radovi na izgradnji zgrade Zavoda za hitnu medicinu Požeško-slavonske županije.
Nova zgrada nalazit će se odmah uz Opću županijsku bolnicu Požega, uz naglasak da je to idealno rješenje za još bolju suradnju i komunikaciju medicinskih službi. Radove na novoj zgradi danas su obišli županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Fabijan Barišić, ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije Marijan Višaticki te predstavnik izvođača radova tvrtke L Projekt d.o.o. Mario Šipoš.

Zavod je započeo s radom 01. listopada 2011. godine kao zdravstvena ustanova za pružanje izvanbolničke hitne medicinske pomoći. Tu djelatnost obavlja na području cijele Požeško-slavonske županije. Zavod raspolaže s timovima smještenim u Požegi, Pakracu i Pleternici.
Dosadašnja lokacija je Zavoda bila je u prostoru Doma zdravlja Požeško-slavonske županije, a s obzirom na prometnu povezanost i udaljenost od Opće županijske bolnice, ta lokacija je izuzetno neprimjerena i bitno utječe na dostupnost te brzinu izlaska na intervencije pojedinih timova što će u novom prostoru biti ponajprije u korist svim pacijenticama i pacijentima s područja čitave Požeško-slavonske županije.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *