[FOTO] Županica Jozić uručila ugovore udrugama iz područja zaštite i promicanja Domovinskog rata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je Velikoj županijskoj vijećnici županica Antonija Jozić svečano je uručila ugovore o financiranju programa i projekata

Na poziv se javilo 19 udruga s ukupno 23 programa, a financijska sredstva za tu namjenu osigurana su u proračunu Požeško-slavonske županije u iznosu od 26.600,00 eura. Najmanji dodijeljeni iznos je 250 eura, dok je najveći 2.600,00 eura.

“Svi smo mi na određeni način odgovorni i zaduženi prenositi istinu o Domovinskom ratu, a tko će to bolje učiniti nego vi koji ste aktivni sudionici tih vremena u kojima se stvarala neovisna i suverena Republika Hrvatska.“ – naglasila je županica Jozić.

“Čast mi je što vas mogu pozdraviti na ovom svečanom uručivanju ugovora o dodjeli sredstava kojima ćete vi provoditi svoje aktivnosti i projekte kako ste i naveli u svojim projektnim prijedlozima. Čestitam svima na ostvarenim sredstvima i vjerujem kako će vam ta sredstva pomoći u realizaciji onih ciljeva koje imate kao udruge. Bit će to još jedna potvrda da Požeško-slavonska županija stoji iza svojih branitelja i svih onih koji su u tim teškim, krvavim vremenima stvarali suverenu Hrvatsku.” – rekla je županica te najavila kako će se sve braniteljske udruge ponovno okupiti tradicionalno uoči 30. svibnja kada proslavljamo Dan državnosti – jedan lijep dan koji je ponovno vraćen hrvatskom narodu na ponos tih vremena.

Uz županicu Jozić, dodijeli ugovora nazočila je i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijlanu skrb i hrvatske branitelje Požeško-slavonske županije Sandra Sekulić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *