[FOTO] Advent u bećarskom šoru je najbolji slavonski advent ikad!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


“Di se skrila Slavonija koju volim ja” – pitaju se Slavonske lole, a odgovor je, u Pleternici, na Adventu u bećarskom šoru!
Jedinstvena adventska priča odiše predivnim ugođajem Božića i Slavonije. Na relativno malom prostoru, nalazi se prebogat sadržaj za najmlađe, ali i za one malo, ali i puno starije. Vanjska temperatura je bila oko nule, ili ispod, no to apsolutno nikoga nije zanimalo, štoviše, ljudi su samo dolazili i dolazili.
Na ulazu u bećarski šor prolazite kod predivne jaslice. Na štandovima se nalaze brojne rukotvorine, božićni ukrasi, ali i domaći proizvodi koje možete kupiti. Uz brojne pećice koje jako dobro griju cijeli prostor bećarskog šora, zimogrozni, ali i oni malo žedniji mogu se dodatno ugrijati uz adventske kućice u kojima se mogu kupiti stvari koje voli svaka prava šokica i svaki pravi šokac, a to su kuhana rakija i kuhano vino.
Dok uz čašicu razgovora razgledavate prelijepo okićen bećarski šor, vaše uši njeguju zvuci tamburice, a danas su se za dobru zabavu pobrinuli dečki iz Tamburaškog sastava Zlatna Dolina.
Ove subote ribiči su se pobrinuli da svi posjetitelji mogu uživati u besplatnom fišu.
Advent u bećarskom šoru je zasigurno manifestacija koju se teško može riječima opisati, jednostavno se mora doživjeti. Organizatorima se samo može čestitati na vrhunskoj organizaciji i domišljatosti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *