[FOTO] Advent u bećarskom šoru je najbolji slavonski advent ikad!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


“Di se skrila Slavonija koju volim ja” – pitaju se Slavonske lole, a odgovor je, u Pleternici, na Adventu u bećarskom šoru!
Jedinstvena adventska priča odiše predivnim ugođajem Božića i Slavonije. Na relativno malom prostoru, nalazi se prebogat sadržaj za najmlađe, ali i za one malo, ali i puno starije. Vanjska temperatura je bila oko nule, ili ispod, no to apsolutno nikoga nije zanimalo, štoviše, ljudi su samo dolazili i dolazili.
Na ulazu u bećarski šor prolazite kod predivne jaslice. Na štandovima se nalaze brojne rukotvorine, božićni ukrasi, ali i domaći proizvodi koje možete kupiti. Uz brojne pećice koje jako dobro griju cijeli prostor bećarskog šora, zimogrozni, ali i oni malo žedniji mogu se dodatno ugrijati uz adventske kućice u kojima se mogu kupiti stvari koje voli svaka prava šokica i svaki pravi šokac, a to su kuhana rakija i kuhano vino.
Dok uz čašicu razgovora razgledavate prelijepo okićen bećarski šor, vaše uši njeguju zvuci tamburice, a danas su se za dobru zabavu pobrinuli dečki iz Tamburaškog sastava Zlatna Dolina.
Ove subote ribiči su se pobrinuli da svi posjetitelji mogu uživati u besplatnom fišu.
Advent u bećarskom šoru je zasigurno manifestacija koju se teško može riječima opisati, jednostavno se mora doživjeti. Organizatorima se samo može čestitati na vrhunskoj organizaciji i domišljatosti.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)