[FOTOGALERIJA] Brojni vinari iz Požeštine sudjelovali na zagrebačkom “En Primeuru”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Početak godine tradicionalno je rezerviran za sve popularniju vinsku manifestaciju – En Primeur – koja će se održala danas u hotelu Esplanade Zagreb, u periodu od 12 do 19 sati.
Vinari Slavonije i hrvatskog Podunavlja, okupljeni u udruženje Graševina Croatica, premijerno su predstavili vina berbe 2022. godine, kao i vina koja još nisu ponuđena tržištu, kako bi stručna javnost mogla kušati vina koja će uskoro izići na tržište i procijeniti njihov potencijal. U krugovima vinskih stručnjaka En Primeur je prepoznat kao središte premijerne degustacije berbe iz prethodne godine.
Graševina Croatica najveća je udruga vinara Slavonije i Baranje, a svoja vina će predstaviti više od 30 vinara, među njima poznata, ali i neka nova imena hrvatske vinske scene.

Na ovoj vinskoj manifestaciji sudjelovali su brojni vinari iz Požeško-slavonske županije i to Vinarije Kutjevo d.d., Veleučilište u Požegi, Markota, Perić, Josipović, Galić, Sontacchi, Soldo, Krautkaher i Perak.

Graševina Croatica, u suradnji s partnerima Hrvatskom agencijom za poljoprivredu i hranu, Hrvatskom gospodarskom komorom, TZ Brodsko-posavske županije, TZ Osječko-baranjske županije, TZ Požeško-slavonske županije, TZ Virovitičko-podravske županije i TZ Vukovarsko-srijemske županije, organizira En Primeur.
U nastavku donosimo fotografije naših vinara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *