[FOTO/VIDEO] Crvena Jabuka i Žera zabavljali nekoliko tisuća Požežana

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Vrlo vjerojatno niti stariji sugrađani ne pamte kad je posljednji put Sportska dvorana Tomislav Pirc, nekadašnji Grabrik bila ovako dupkom popunjena. Tisuće sugrađanki i sugrađana odazvali su se humanitarnom koncertu pod nazivom “Mladi za Martinu”. Kao predgrupa, Libreto band je pošteno zagrijao atmosferu za glavni koncert večeri i to onaj Dražena Žerića Žere i Crvene Jabuke.

Organizatori su skupina mladih koji stoje ispred: Udruga Mladi za mlade Pleternice, Savjet mladih Požeško-slavonske županije i Klub za mlade “Vallis Humanum” s Turistička Zajednica Grada Požege, Požeško-slavonska županija, Grad Požega i Grad Pleternica, ali i čelnici institucija koji su zasigurno i uveliko pomogli financijskim sredstvima da bi do koncerta došlo.
Gotovo nitko osim šačice ovih mladih entuzijasta nije vjerovao da se ovo može ostvariti i uspjeli su u svome naumu na čemu se može samo reći bravo i naklon do poda!

Bravo i za Požežanke i Požežane, koji su ponovno pokazali veliko srce i došli u ovako velikom broju koji se mjeri zasigurno broji u tisućama.
Hvala i Žeri i Crvenoj Jabuki koji su drastično srezali cijenu koncerta jer je humanitarnog karaktera.
Naglasimo da su neke druge velike grupe pokazale da ih nije briga što je u pitanju humanitarni koncert te su htjeli puni iznos koji je neslužbeno doznajemo veći od sto tisuća kuna.
Bravo i hvala Crvenoj Jabuki na velikom srcu!
Martina, Požega te nije zaboravila, uz tebe je i bit će i dalje, radujemo se tome da ćeš, vjerujemo ubrzo putovati na operaciju koje će stvari vratiti onakvima kakve su bile nekada.
Onima koji nisu bili u mogućnosti sudjelovati na sinoćnjem koncertu, donosimo foto i video galeriju.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *