[FOTOGALERIJA] Dječji tjedan 2022.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

U sklopu obilježavanja ovogodišnjeg Dječjeg tjedna, u utorak 4. listopada u Gradskoj knjižnici Požega održana su predavanja i edukacije za prosvjetne djelatnike i roditelje.
Profesorica pedagogije Mirela Sučević govorila je o postizanju uspješne suradnje roditelja i škole, predavačica Franca Puškarić, diplomirana socijalna pedagoginja predstavila je terapijski pristup za roditelj i djecu s autizmom i ADHD-om, dok su predstavnici požeške Udruge Mali princ, na čelu s Danijelom Medilović, govorili o problematici vezanoj uz odrastanje i život djece s teškoćama u ponašanju.

Ovaj hvalevrijedan događaj organiziralo je Društvo „Naša djeca“ Požega u ime kojega je okupljene pozdravila predsjednica društva Sanja Mišić, a svojim dolaskom događaj su podržali zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović i Snježana Krpes, tajnica Saveza Društava „Naša djeca“ Hrvatske.

Već sljedećeg jutra nakon predavanja, na Trgu sv. Tererzije u Požegi, održan je veliki scensko-glazbeni program koji je ujedno i glavni događaj ovogodišnjeg “Dječjeg tjedna 2022.” koji se održava od 1. do 8. listopada 2022.
Organizatori ovog događanja su Grad Požega te Društvo Naša djeca Požega i Udruga Mali princ.
Na glazbeno-scenskom programu sudjelovali su Dječji vrtić Radost, Dječji vrtić Leopold Mandić, Osnovna škola Julija Kempfa, Osnovna škola Dobriša Cesarić, Osnovna škola Antun Kanižlić, Katolička osnovna škola, Glazbena škola Požega, UO Plesna radionica Ilijane Lončar, Plesni studio Marine Mihelčić i Plesni studio ARTina.

Događaj je popratio i gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić u pratnji s pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Majom Petrović i direktoricom Turističke zajednice Grada Požege Mirnom Šimunović Svobodom.
Prigodnim riječima gradonačelnik Glavić pozdravio je sve prisutne i čestitao učiteljima, nastavnicima, profesorima i ravnateljima njihov dan, Svjetski dan učitelja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *