[FOTOGALERIJA] Dr. Damir Sviben predstavio knjigu “Pleterničke priče”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Početak 1997. godine obilježio je Pleternicu administrativnom titulom Grada, bilo je to 17. siječnja kada je Sabor Republike Hrvatske na prijedlog tadašnje saborske zastupnice Marije Bajt izglasao povijesnu odluku za Pleternicu.
U prigodi 26. obljetnice od proglašenja Pleternice gradom, doktor medicine Damir Sviben predstavio je dugo iščekivanu knjigu pod nazivom “Pleterničke priče”.
Na večerašnjem predstavljanju knjige, tražilo se mjesto više u krcatom Interpretacijskom centru Terra Panonica u Pleternici. Na predstavljaju knjige sudjelovali su i brojni uglednici iz Požeško-slavonske županije, a među njima bila je i županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, gradonačelnica Grada Pleternice Marija Šarić te njezin zamjenik Domagoj Katić, ravnatelj Opće županijske bolnice Požega dr.sc. Ivan Vukoja, predsjednik Općinskog suda u Požegi Damir Ronko, ravnatelj Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica Franjo Novak, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica Barbara Rudež, Pleternički župnik Antun Ćorković i brojni drugi.
U predstavljanju knjige sudjelovali su i glavni urednik Marko Katić te lektorica izv.prof.dr.sc. Katarina Aladrović Slovaček.
Prije samog predstavljanja autora i suradnika, svim prisutnima obratili su se ravnatelj Novak, gradonačelnica Šarić i županica Jozić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *