[FOTOGALERIJA] Humanitarni Božićni sajam OŠ Antuna Kanižlića

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U organizaciji nastavnika i učenika Osnovne škole Antuna Kanižlića u Požegi, i ove godine je organiziran humanitarni Božićni sajam, u sklopu projekta “Advent u Kanižliću”. Učenici su uz pomoć nastavnika i roditelja pripremili unikatne božićne ukrase i drvene igračke. Bake i mame su pomogle u pripremi ukusnih kolačića koje su na sajmu učenice i učenici prodavali. Prikupljena sredstva namijenjena su za pomoć učenicima slabijeg imovinskog statusa prilikom izvođenja terenske nastave.
Projekt su podržali i kolege iz drugih gradskih škola te studenti Fakulteta turizma i ruralnog razvoja. Tako su na događanju prisustvovali i zamjenik dekana Fakulteta turizma i ruralnog razvoja doc.dr.sc. Berislav Andrlić te ravnateljice Osnovne škole Dobriša Cesarić mr.sc. Lidija Pecko i ravnateljica Osnovne škole Julija Kempfa Kornelija Sabljak.
Sve prisutne pozdravila je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović. Humanitarni sajam organiziran je kao dio programa Advent u Požegi, a kako se ove godine klizalište nalazi u dvorištu škole, Božićni ugođaj i sam humanitarni sajam bili su još zanimljiviji najmlađima.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)