Fotogalerija: Održan je 5. obiteljski izlet u organizaciji HPD Gojzerica Požega – 13.03.2022. godine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Jučer od 9:00 do kasnih popodnevnih sati održan je 5. obiteljski izlet – povodom Dana Grada Požege – Grgureva, u organizaciji HPD Gojzerica Požega.

Planinarsku manifestaciju pohodilo je 500-tinjak planinara iz cijele Hrvatske. Osim domaćina bili su tu planinari iz Bjelovara, Virovitice, Daruvara, Županje, Vinkovaca, Osijeka, Belišća, Feričanaca, Slavonskog Broda.
Manifestacija je organizirana na dvije staze: Obiteljska staza – koju su pohodile obitelji s djecom i Planinarska staza – koju su pohodili iskusni planinari. Staze su vodile po Požeškoj gori i s obzirom na lijep i sunčan dan izletnicima su pružile veliki užitak.

Pogled je bio prekrasan, a sunce je konačno zagrijalo najavljujući proljeće. Nakon završetka Obiteljske staze na parkiralištu iza gradske kuće organizirane su ”Igre za djecu”, za koje se prijavilo mnoštvo djece i volontera koji su vodili brigu o njima. Za dobre rezultate tijekom igara djeca su nagrađena finim čokoladicama i priznanjima.

Po povratku ekipe s Planinarske staze nastavilo se veselje uz hranu, piće i prigodni glazbeni program sve do razlaska. Organizatori za iduću godinu očekuju veći posjet i još bolju organizaciju. Iduće godine organizacija izleta pada točno na Grgurevo u nedjelju 12. ožujka, tako da će biti posebno veselo.

Živi bili pa vidjeli!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Nedavne vijesti

Izbor urednika