[FOTOGALERIJA] Održan je Požeški kotlić 2023.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je u Zvečevačkom parku održana tradicionalna manifestacija Požeški kotlić. Na ovogodišnjem natjecanju u pripremanju slavonskog čobanca, natjecala su se 33 natjecatelja. Među 33 natjecatelja, najbolji čobanac prema mišljenju stručnog žirija, pripremio je Josip Andrijević iz Požege. Na drugom mjestu završio je Igor Dioši, dok je treće mjesto zauzeto Zoran Mrazek. Pobjednički čobanac osvojio je 119 od mogućih 120 bodova.

Na ovogodišnjem Požeškom kotliću prisustvovali su i županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović i direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda.

Dok su natjecatelji pripremali svoje čobance za ocjenjivanje, Požežanke i Požežani su mogli uživati u odličnom čobancu koji je pripremio i dijelio Lovački savez Požeško-slavonske županije pod budnim okom dopredsjednika Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Denisa Miloševića i glavnog kuhara Nenada Vinkovića.
Za odličnu glazbenu atmosferu, pobrinuo se Nevera band.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *