[FOTOGALERIJA] Održan je prvi dio Martinja i Okusa jeseni u Požegi, nastavak poslijepodne

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Manifestaciju “Martinje i Okusi jeseni” od jutarnjih sati ometala je kiša, no za to nisu marile brojne sugrađanke i sugrađani, već su došli pogledati bogati program u organizaciji Turističke zajednice Grada Požege.
Odličnu atmosferu tijekom prijepodnevnih sati, napravio je mladi Tamburaški sastav “De Gotho”.
Osim tamburaša, sugrađanke i sugrađani mogli su popratiti ispraćaj planinara, koji će se vratiti na drugi dio Martinja u poslijepodnevnim satima, brojne radionice i igre za djecu te dodjele nagrade medarima koje su uručili županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, zamjenik gradonačelnika Grada Požege prof.dr.sc. Borislav Miličević te direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović.

Osim toga moglo se obići brojne obrtnike i proizvođače s raznolikom ponudom domaćih eno i gastro proizvoda i rukotvorina. Kao i svake godine prisustvovalo je pedesetak izlagača iz cijele Slavonije s domaćim proizvodima, zimnicom, medom, sokovima, slasticama, suvenirima, rukotvorinama, prirodnim čajevima, suhomesnatim proizvodima.
Poslijepodne, točnije od 17:00 sati održat će se obred krštenja mošta uz vinskog biskupa te doček planinara uz TS Požeški tamburaši.
Od 20:00 sati se iz pješačke zone seli u Sportsku dvoranu Tomislav Pirc (Grabrik) gdje će Crvena Jabuka održati humanitarni koncert “Mladi za Martinu”.

FOTO: RVA
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *