[FOTOGALERIJA] Održan tradicionalni susret “Nitko ne smije biti sam”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Grad Požega, u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana, organizirao je danas s početkom u 16:00 sati, u Svečanoj dvorani “Gloria” tradicionalni susret pod nazivom „Nitko ne smije biti sam“.
Više od 300 sugrađanki i sugrađana koji su ostali bez supružnika, starih 70 i više godina, odazvalo se pozivu na predblagdanski susret. S Požežankama i Požežanima zlatne životne dobi u blagdanskom ozračju družili su se zamjenik županice Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha, zamjenik gradonačelnika Grada Požege i dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja prof.dr.sc. Borislav Miličević te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege Maja Petrović.

Zamjenik gradonačelnika Miličević, zahvalio je na odazivu na poziv Grada na ovo predblagdansko druženje, vrijeme došašća i zajedništva.
“Mladi ljudi imaju milijun želja, a oni u zlatnoj dobi, samo jednu, a to je zdravlje. Pa neka vas zdravlje služi i u 2023. godini. Neka ovi blagdani koji su pred nama, vama i vašim obiteljima budu sretni i sve one druge želje koje želite za svoje članove obitelji” – poručio je Miličević.
Ovom prigodom bi pohvalili zamjenika gradonačelnika Miličevića, koji je svojim nesebičnim i prije svega ljudskim ponašanjem pokazao da nije na ovaj tradicionalni susret došao kao političar, nego kao čovjek iz naroda i uz toplu riječ, stisak ruke i zagrljaj te pokoji ples, našim najstarijim sugrađanima pokazao da nisu sami.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)