[FOTO] Održana je 27. požeška Fišijada

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


U organizaciji Turističke zajednice Grada Požege, održana je 27. požeška Fišijada. Odaziv natjecatelja se ne pamti kao ove godine, a u pripremi fiša natjecao se čak 51 natjecatelj. Kao i uvijek, na postolju može biti samo troje najboljih.

27. požešku Fišijadu otvorio je gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić, dok je za glazbenu atmosferu bili zaduženi tamburaši “De Gotho”.

Najbolji fiš skuhao je Željko Plantosar iz Kutine. Drugo mjesto prema odluci stručnog žirija također odlazi u Kutinu, kod natjecatelja Željka Marušića. Treće mjesto pripalo je Požežaninu Mariu Matijeviću kojeg se jako često može vidjeti na pobjedničkom postolju.

Nagrade najboljima uručili su direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda, predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege Matej Begić i zamjenik gradonačelnika Grada Požege prof.dr.sc. Borislav Miličević.

Manifestaciju je obišla i županice Požeško-slavonske županije Antonija Jozić, predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin i predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava.

Osim kod natjecatelja, riba se mogla kupiti u šatoru Zlatnog luga, a natjecatelja nije nedostajalo niti u tradicionalnom hvatanju ribe u bazenu.
Odličnu organizaciju pomazilo je i vrijeme, tako da su Požežanke i Požežani, ali i svi gosti u Zvečevačkom parku uživali do kasnih poslijepodnevnih sati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *