[FOTO] Otvoren je Advent u “Nininoj Čarobnoj Shhhumi”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


Treću godinu za redom ‘Ninina čarobna Shhhuma’ u Velikoj, nedaleko Požege donosi čaroliju Božića uz najveće zvijezde glazbene scene. Na najveći Advent u Slavoniju stižu Jelena Rozga, Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Cambi, Halid Bešlić, Saša Matić, Lexington, Milica Pavlović i mnogi drugi. Čarobni ambijent se nastavlja i na dočeku Nove u podne s Giulianom.

Otvorenje Adventa u ‘Nininoj čarobnoj Shhhumi održano je uz puštanje lampiona želja, Sv. Nikolu i večernji koncert Danijele Martinović. Advent je otvoren jučer, 6. prosinca 2023. godine i trajat će sve do 6. siječnja 2024. godine. Tijekom svakog dana Djed Božićnjak dočekivat će posjetitelje, a poseban trenutak najavljuje se za Badnjak, 24.12. kada Djedica dolazi s kočijom punom darova za naše najmlađe.
Na Silvestrovo, u podne, uz koncert Giuliana i Diktatora, bit će pušteno u zrak više od 500 raznobojnih balona.

‘Ninina čarobna Shhhuma okićena je s preko 200.000 lampica!

Advent krasi i široka gastronomska ponuda, posjetitelji mogu kušati izvorne okuse i delicije Zlatne Slavonije i područja TZ Zlatnog Papuka, domaće proizvode lokalnih proizvođača kao što su kobasice od crne svinje, sarmu u pecivu , vrhunska vina lokalnih vinara ili domaći gin. Preko 20 ugostiteljskih objekata sa širokom gastronomskom ponudom osiguravaju da svatko pronađe ono u čemu će najviše uživati, pri čemu se stavlja naglasak na blagdanske specijalitete napravljene po tradicionalnim receptima. Uz prekrasne adventske kućice s raznovrsnom autohtonom ponudom omogućuju posjetiteljima da dio tradicije ponesu i u svoje domove.

Nazivi adventskih kućica su dosita zanimljivi, a neki od njih su: Kuća malog Slavonca, ČIN ČIN House, Tri Praščića, Chill n’ Grill, Sam u Kućici, Chill n’ Drink itd.

“Treći Advent u Velikoj u Nininoj Čarobnoj Shhhumi otvara svoja vrata za sve posjetitelje. Mjesec dana uživanja u ovom prekrasnom ambijentu sa oko 20 ugostiteljskih kućica i sa sadržajem za djecu svake nedjelje. Nedjeljom ćemo imati i obiteljski dan. Očekuje nas veliki broj koncerata, velikih zvijezda s naše estrade i s cijele regije. Očekujemo veliku posjećenost i nadamo se dobrom vremenu, jer bez toga će biti teško. Veselimo se Božiću. Želimo svima sve najbolje za Božić i Novu godinu i nadamo se da će svi ponijeti lijepe dojmove iz Ninine Čarobne Shhhume” – rekao je direktor Turističke zajednice Zlatni Papuk Tomislav Galić.

Od 19:30 sati, svi posjetitelji mogli su uživati u koncertu Danijele Martinović koji je povodom otvorenja bio besplatan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)