[FOTOGALERIJA] Otvorena „Ninina čarobna Shhhuma“

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas s početkom u 16:00 sati, otvoren je drugi božićni advent u Aquaparku Shhhumaa, pod nazivom „Ninina čarobna shhhuma“. Advent u aquaparku je jedna od originalnijih ideja, kakvih nema puno ne samo u Hrvatskoj, nego i u Europi. Idejni tvorac ideje je Nikolina Šutalo, koja je prošle godine tragično preminula. Po njoj je Advent nazvan i simbolično se otvara na blagdan sv. Nikole.

Drugu godinu za redom, mjesec dana zimske i blagdanske radosti u Nininoj čarobnoj Shhhumi pružit će posebno osmišljena i proširena zona zabave u kojoj će najmlađi moći uživati u klizalištu i bogatom programu za djecu – nastupima, animacijama, druženju s Djedom Mrazom i dočeku Nove godine u podne uz simbolično puštanje balona. Ovaj advent upotpunit će i izvrsna gastronomija i delicije lokalnih proizvođača, OPG-ova i ugostitelja s područja Zlatne Slavonije. Posjetitelji Ninine čarobne Shhhume moći će kušati domaće proizvode, vrhunska vina i džinove, ali i izvrsne specijalitete i slastice u više od 20 gastro kućica. Bogatu ponudu domaćih i autohtonih specijaliteta, upotpunit će klasične slatke i slane blagdanske delicije.

Nakon izvedenih brojnih plesnih točki, svi prisutni imali su mogućnost puštati lampione i tom prilikom zaželjeti neku želju. Nakon što su lampioni pušteni, upaljeno je nevjerojatnih 200 tisuća lampica koje svojim božićnim duhom ne mogu ostaviti ravnodušnima niti najveće kritičare.
Iako je bila jaka magla, brojne žitelje Požeško-slavonske županije, ali i izvan nje, nije spriječilo da dođu i uživaju u čarima Ninine čarobne Shhhume.
U nastavku pogledajte dijelić današnje atmosfere.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *