[FOTOGALERIJA] Požeško-slavonska županija održala Božićni prijem

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Večeras je u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije održan tradicionalni Božićni prijem.
Domaćini prijema bili su županica Požeško-slavonske županije Antonija Jozić i predsjednik Županijske skupštine Požeško-slavonske županije te gradonačelnik Lipika Vinko Kasana.
Na Božićnom prijemu sudjelovali su brojni poduzetnici te čelnici raznih institucija, načelnici, gradonačelnici, predstavnici vojske, policije, ravnatelji i drugi.

Predsjednik Županijske skupštine Vinko Kasana ustvrdio je da je vrijeme došašća, da se trebamo radovati Božiću.
“Dobro pamtimo u našoj županiji i rat i progonstva, pamtimo krize i pamtimo katastrofe, nepogode i gospodarske nesreće. Treba nam Božić! Zato dragi prijatelji stanimo u vrstu, budimo dio mnoštva, ali prije svega budimo ljudi našeg naroda, naše županije i naše domovine.”
Za kraj je predsjednik Kasana svim okupljenima čestitao Božić i uspješnu 2023. godinu.

”Našu županiju su izgrađivali brojni znani i neznani ljudi. Oni su je razvijali, snažili i očuvali. I svako vrijeme nosilo je svoje izazove, ali ostali su njeni vrijedni obrtnici, poduzetnici, poljoprivrednici, znanstvenici, učitelji, crkveni velikodostojnici. U Domovinskom ratu čuvali su je naši hrvatski branitelji koji su svoje domoljublje svjedočili i diljem Lijepe naše. I stoga, zbog tih svih znanih i neznanih ljudi, obaveza nam je nastaviti graditi mostove, razvijati gospodarstvo, kulturi i sve temelje života.” rekla je županica Antonija Jozić koja je završila s riječima: “Stoga ovu priliku koristim kako bih vam svima zahvalila na suradnji te svim dobrim djelima ljubavi i milosrđa.”
Posljednji se obratio biskup msgr. Antun Škvorčević koji je na okupljene zazvao Božji blagoslov te poželio sve najbolje u novoj godini.


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *