[FOTOGALERIJA] Predsjednik HNS-a Marijan Kustić otvorio teren s umjetnom travom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Danas je službeno otvoren teren s umjetnom travom na stadionu Nogometnog kluba Slavonija Požega. Grad Požega financirao je pripremu podloge i infrastrukturu za postavljanje umjetne trave, dok je umjetnu travu donirao Hrvatski nogometni savez, a investicija je ukupno “teška” 2,2 milijuna kuna.
Time je završena jedna faza u ulaganja i izgradnje kompleksa Nogometnog kluba Slavonija, koji bi osim nove zgrade zapadne tribine trebao imati i novi središnji teren, istočnu tribinu koja je namijenjena za stajanje.

Na službenom otvorenju prisustvovali su predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, zamjenik požeško-slavonske županice Ferdinand Troha, gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić, viši savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Zorislav Srebrić, predsjednik Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije Drago Lucić te dopredsjednik županijskog nogometnog saveza i predsjednik Nogometnog kluba Slavonija Tomislav Čabraja.

„Veselim se što je ovaj projekt završen, u ovaj objekt je do sada bilo ulagano više kozmetički, nije se puno ulagalo kapitalno. Ovo je jedna od kapitalnih investicija u ovom klubu i ovom gradu. Za dalje se veselimo projektima za tribinu, preporučujemo se Gradu Požegi i Hrvatskom nogometnom savezu da ti projekti uspiju.“ – rekao je Čabraja.

“Mi ćemo se sa svoje strane truditi napraviti tribinu i glavni stadion te urediti ovaj nogometni centar u Požegi da doista ti mladi ljudi koji vole nogomet, da imaju primjerene uvjete za to. Imamo plan, imamo volju i želju to završiti, to je ono što mogu danas ovdje obećati. Zahvaljujem se igračima koji su bili strpljivi i koji će se morati još malo strpjeti da se ovaj cijeli projekt završi, uvjeren sam da to što smo zamisliti, da možemo napraviti uz pomoć svih vas.“ – rekao je gradonačelnik Glavić.

“Mi kao Savez ćemo apsolutno podržavati sve, to je jedan glavni temelj, a sve to ide od rezultata naše reprezentacije, a možemo reći i rezultata svih uzrasta hrvatskog nogometa. Najbolji uspjesi u povijesti hrvatskog nogometa koje imamo, glavni temelj svega toga su ova dječica, jer svi ti naši igrači od Luke pa dalje, svi su došli iz malih sredina i klubova, a ovo je velika stvar za sve njih zajedno. Hvala svima koji ste sudjelovali u izgradnji ovog prekrasnog terena, naravno investicija je oko 2 milijuna kuna, mislim da je to jako dobro. Vidjeli ste nakon trećeg mjesta koje smo osvojili u Katru, da takvo jedinstvo u državi može stvoriti samo sport i nogomet, mislim da tu svi zajedno moramo ulagati.“ – rekao je Kustić.

Na kraju je predsjednik Nogometnog kluba Slavonija Tomislav Čabraja uručio zahvalnice predsjedniku HNS-a Marijanu Kustiću i gradonačelniku Požege Željku Glaviću, a predsjednik HNS-a Marijan Kustić uručio je plaketu predsjedniku NK Slavonije Tomislavu Čabraji.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *