[FOTOGALERIJA] Održana Skupština Vatrogasne zajednice Grada Požege

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp


Sinoć je u prostoru Vatrogasnog doma Dobrovoljnog vatrogasnog društva Požega održana je 12. redovita izvještajna Skupština Vatrogasne zajednice Grada Požege. Vatrogasna zajednica Grada Požege održala je po prvi puta redovitu izvještajnu Skupštinu u novom vodstvu u kome je dugogodišnjeg predsjednika Šimuna Miletića zamijenio mlađi vatrogasni kadar, dugogodišnji operativni član i vatrogasni časnik Sebastijan Galiot koji je ujedno i predsjednik DVD Požega.

Na početku 12. redovite izvještajne Skupštine Vatrogasne zajednice Grada Požege intonirane su Himne Republike Hrvatske i Vatrogasna Himna. Nakon što je predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Požege Sebastijan Galiot uvodnim riječima pozdravio sve nazočne među kojima su bili i zamjenik županice Požeško-slavonske županije Ferdinand Troha, gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić, zapovjednik Županijske vatrogasne zajednice Marko Ašenbrener i predsjednik Županijske Vatrogasne zajednice Dragutin Žnidarec, prešlo su na izbor radnog predsjedništva te na izglasavanje točki dnevnog reda. Gotovo sve točke su izglasane jednoglasno uz jednog suzdržanog.

Na posljetku je došao i onaj najsvečaniji trenutak, a to je uručenje nagrada i zahvala najboljima. Nagrađenima je se prvo obratio a zatim i nagrade i zahvale dodijelio bivši predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Požege Šimun Miletić koji to nije mogao učiniti u svome mandatu, budući da su dvije godine bile takozvane “korona godine”.
Među brojnim nagrađenima bili su i Požeško-slavonska županija, Grad Požega i bivši dugogodišnji čelnik Županijske Vatrogasne zajednice Željko Petrović.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *