[FOTOGALERIJA] Slikanje u prirodi uz vino: Nezaboravno iskustvo na Vili Vinkomir!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp


U sklopu kulturnog ljeta u Kutjevu, na prekrasnoj lokaciji Vili Vinkomir održano je slikanje u prirodi uz vino – piše Kutjevački.hr.

Atmosfera je bila iznimno ugodna, a vrijeme je poslužilo organizaciji pa su svi sudionici mogli uživati u slikanju u prirodi. Od 40 prijavljenih, njih 36 je sudjelovalo, stvarajući inspirativna umjetnička djela uz pomoć požeške slikarice Anita Grbavac Jakobović koja je predvodila radionicu.

Sudionici su bili oduševljeni ovom slikarskom avanturom i izrazili su želju za ponovnim druženjem iduće godine. Grad Kutjevo svakako planira nastaviti sa slikanjem uz vino i pretvoriti ga u tradiciju, a za sljedeću godinu postoji mogućnost održavanja u malo drugačijem izdanju.

Grad Kutjevo organizirat će izložbu slika od prethodne i ove godine. Posjetitelji će imati priliku uživati u umjetničkim djelima te će biti mogućnost kupnje slika jer je svaki rad poseban na svoj način, a prihod od prodaje bit će doniran u humanitarne svrhe.

Slikanje u prirodi uz vino definitivno je bilo nezaboravno iskustvo za sve sudionike, koji su uživali u kreativnom duhu, ljepoti prirode i umjetnosti. Ova jedinstvena kulturna manifestacija obogatila je ljeto u Gradu Kutjevu i ostavila dubok dojam na sve prisutne.

Grad Kutjevo se zahvaljuje Komunalnom društvu Kutjevo na pomoći koja je doprinijela uspješnoj realizaciji radionice. Također se zahvaljuje Kutjevu d.d. na omogućavanju korištenja prostora Vile Vinkomir, te na vinu koje je upotpunilo ovo umjetničko iskustvo.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)